banner488

AK Parti Kadınları 8 Mart Kadınlar Gününü Karanfille Kutladı

AK Parti Kadınları 8 Mart Kadınlar Gününü Karanfille Kutladı
banner269
AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ekibiyle birlikte kadınları ziyaret ederek, kadınların bu anlamlı gününü çiçeklerle kutladı.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, ekibiyle birlikte kadınları kurum ve iş yerlerinde ziyaret ederek, kadınların bu anlamlı gününü çiçeklerle kutladı. Başkan Yıldız, kadınlarla sohbet de ederek, hükumetin kadınlara yönelik çalışmalarını anlattı.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, cephede mermi taşıyan, ev kadını, iş kadını ya da eş olarak her koşulda varlıklarını hissettiren kadınların yılın sadece bir günü değil her gününde hatırlanması gerektiğini bildirdi. Yıldız, “Bugün TBMM çatısı altında 82 kadın milletvekili vardır bunun 33'ü AK Parti milletvekilidir. Bugün Türkiye'de 18 kadın belediye başkanı vardır 8'i AK Parti'den seçilmiştir. Kongremizden sonra Hükumetin kadınlara yönelik uygulamalarını yöre kadınlarına duyurmaya var gücümüzle çalışacağız. Başta eli öpülesi şehit annelerimiz ve yine eli öpülesi şehit eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.



































Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472