banner488

AK Parti Çine Kadın Kolları, Basın Bayramını Kutladı

AK Parti Çine Kadın Kolları, Basın Bayramını Kutladı
banner496

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Çine’de gazetecilik mesleğini sürdüren gazetecilere sürpriz kutlama düzenledi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolasıyla Çine AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurlu üyeleri Dilek Pastanesinde Çine’de çalışan ve emekli gazetecilere sürpriz kutlama düzenledi. AK Parti Çine Kadın Kolları, Uğur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nijer Sağlık, Madran Gazetesi Muhabiri Osman Yurttaş ve emekli gazeteci Yüksel Coşkun'nun 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı yoğun katılımla kutladılar. Başkan Ferya Yıldız gazeteciler için pastalı kutlamada ilklere her zaman olduğu gibi yine damgasını vurdu. Yerel Gazete temsilcileri, Nijer Sağlık ve Osman Yurttaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine yapılan kutlamadan dolayı teşekkür etti.

Başkan Yıldız, “Basının halkın özgür sesi, ülke halkının çağdaşlaştığını göstergesidir. Halkına hesap verebilen siyasetçinin sevdiği, hesap vermekten korkanların çekindiği basın camiasının ülkenin bugünü ve yarınında daha güçlü bir şekilde varlığını sürdürmesi bizleri sevindirecektir. Bu yılki 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında sizlerle bir araya gelebilmenin gururun yaşıyoruz. basında sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümünde bütün gazetecilerin ve basın kuruluşlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu asil ve şerefli görevlerinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472