banner488

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Aydın Milletvekillerini ziyaret etti

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Aydın Milletvekillerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) özel olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Aydın Milletvekillerini ziyaret etti
banner496
 Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte TBMM’de Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün şehir dışında olması nedeniyle sekreterliğine nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydın Çıldır Hava Limanı’nın acilen, bir an önce açılması için not bıraktılar.

“Yaşlı Bakımevi ve Kimsesiz Çocuklar önceliğimiz”

Çine’ye hizmet derdindeyiz diye açıklama yapan Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza görüşmeler hakkında şunları söyledi; “Ankara’ya hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için özel olarak ziyaretlerinde bulunduk. Çine’de gerçekleştirmek istediğimiz projeler ile ilgili vekillerimizle görüş alışverişinde bulunduk. Biz Çine İlçe Kadın Kolları olarak projelerimizi hayata geçirmek istediğimizi dile getirdik. Projelerimizde öncelik olarak Yaşlı Bakımevi ve Kimsesiz Çocuklarla ilgili projelerimizi sunduk vekillerimize. Huzurevi’ni de gündemimize aldık ama bunun üzerinde çok uzun bir süreç var bunun için ön çalışması olarak il kabul yani misafirhane gibi bir ön çalışma yapacağız. İnşallah vekillerimizin yardımı ile Yaşlı Bakımevi ve Kimsesiz Çocuklarla ilgili projelerimizi hayata geçireceğiz. Milletvekillerimiz ellerinden geleni yapacaklarını, Çine için yapılması ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söylediler.Milletvekillerimizin çok yoğun olarak çalıştıklarını gözlerimizle gördük ve Rabbim yar ve yardımcıları olsun dualarımız hep vekillerimizle. Artık Çine’ni kazanma zamanı ve Çine’ye hizmet derdindeyiz” dedi. 





Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472