banner480

AK Parti Aydın Milletvekillerinin teşekkür ziyareti

1 Kasım seçimlerinden sonrasında Ak Parti Aydın Milletvekilleri teşekkür turlarına başladı.

AK Parti Aydın Milletvekillerinin teşekkür ziyareti
banner269
 AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş ilk olarak teşekkür turuna Çine ‘den başladılar. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve parti yönetim kuruluyla Çine Çarşı Camisi’nde Cuma namazı kıldılar. Milletvekilleri, namazdan sonra cemaatin tebriklerini kabul ettiler.

Vekilleri, Çine Belediye Düğün Salonu’nda devam eden ziyarette bir çok partili hazır bekledi. Kaybettikleri bir vekili  1 Kasım’da geri almanın sevincini yaşadıklarını belirten İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Emeği geçen tüm partililere teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun. Allah emeklerimizin karşılığını verdi. Aydın’da 7 Haziran’da kaybetmiş olduğumuz bir vekili, hem de Çineli ve Çine’de doğmuş bir vekili kazanmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Şimdi sıra bizde diyerek sözlerine başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Rahmetli babamın ve benim doğduğum topraklara hizmet etme şansını ve milletvekili olmayı kazandırdığınız için Allah sizden razı olsun. Allah beni doğduğum bu topraklara milletvekili olarak ayak bastırdı. Bana doğduğum topraklara hizmet etmeyi nasip etti. 2011’den bu yana beni hiç yalnız bırakmadınız, Allah hepinizden razı olsun. Hakikaten çok onur duydum ve çok mutlu oldum. 7 Haziran’da bir kördüğüm oluşmuştu ve bu kördüğümün çözülmesi için 1 Kasım çok önemliydi. Biz gittiğimiz her yerde şunu söylemiştik 1 Kasım’ı 7 Haziranın telafisi olarak görüyoruz. Ama 1 Kasım’ın telafisi yok demiştik. Benim milletimin sağduyusu, vicdanı ve aklı galip geldi. Bunun sonu cundada AK Parti tek başına güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. 1 Kasım akşamı tüm Türkiye kazandı. Bu millete güvenen tüm mazlumlar, birlik ve beraberlik, huzur ve güven ortamı ve istikrarı kazandı. Ben tekrar milletimizin sağduyusunun ne kadar hassas olduğunu ve kuyumcu terazisi gibi olduğunu bir kez daha gördüm. Bu millette bu sağduyu oldukça hiç kimse Türkiye üzerinde oyun kuramayacak ve kuranlarda sandıkta oyunu bozulacak. Sizler üzerinize düşen görevi yaptınız, bizlere güç verdiniz, omuz verdiniz, destek verdiniz artık sıra, görev bizde. Artık siyaset bitti, şimdi icraat zamanı. Bu görev bilinci içerisinde gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışacağız. Biz mazbatamızı almadan toplandık hava alanı ve diğer konularda görüşerek icraata başladık ve bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Eleştirilerine ve önerilerinize her daim açığım. Ortak akılla sorunları çözüme kavuşturacağız. Allah, bizi kibirden uzak tutsun. Hep birlikte hem Aydınımızı hem Çine’mizi hak ettiği yere ulaştıracağız. Hedefimiz aş ve iş problemini çözeceğiz. Önümüzdeki yıllarda neler yapabileceğimize bakacağız. 1 Kasım daha güvenli, huzurla bakan bir Türkiye kazandı. Çok teşekkür ederim Çine.”






















Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 09:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472