banner488

AK Kadınlar Regaip Kandili Dolayısıyla Hayır Yaptı

AK Kadınlar Regaip Kandili Dolayısıyla Hayır Yaptı
banner496
AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Regaip Kandili dolayısıyla Kapalı Pazar Yeri’nde halka pilav üstü tavuk hayrı yaptı.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Regaip Kandili dolayısı ile Kapalı Pazar Yeri'nde 2 kazan pilav üstü tavuk hayrı yaptı. Yapılan pilav üstü tavuk hayrına vatandaş büyük ilgi gösterdi. Hayır standında uzun kuyruklar oluşturan vatandaşa AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları kendi elleri ile pilav üstü tavuk ikramında bulundu. Hayra katılan AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, “Regaip Kandilinin manevi bereket ve faziletiyle insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının güçlenmesine, yeryüzünde devam eden şiddet ve terörün son bulması ve tüm dünyanın huzur ve barışla dolmasına vesile olması temennisiyle Regaip Kandilinizi kutlar, kandilin ülkemize, milletimize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerim ” şeklinde konuştu.

Tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temennisi ile vatandaşın Regaip Kandilini kutlayan AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, “Müslümanlar için tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaip kandilinde kendimizi sorgulamaya ve dinin manevi ikliminde gönül huzuru, istikamet ve öz güven kazanmaya, menfaat ve çekişmelerden uzak kalmaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Tüm halkımızın Regaip kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.


















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472