banner488

AK Kadınlar Berat Kandili Dolayısıyla Kandil Simidi Dağıttı

AK Kadınlar Berat Kandili Dolayısıyla Kandil Simidi Dağıttı
banner269

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan ayının habercisi Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı.

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Doğanyurt ve Kahraman Mahallesi’nde evleri ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı ile kandillerini kutladılar ve kandil simidi dağıttılar. Ak Parti heyeti kapı kapı dolaşıp yaşlıların dertlerini dinlediler, notlar aldılar ve tekrar ziyaret edeceklerini söylediler.

Mübarek bir gün olan kandil gününde aileleri ziyaret etmekten mutlu olduklarını söyleyen Başkan Ferya Yıldız, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı ile vatandaşlarımızın kandillerini kutladık ve kandil simidi dağıttık. Çaldığımız her kapı bizi bekliyormuş gibi muhabbetle karşıladılar. Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip olan ve rahmet, bereket, feyz, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran Ramazan Ayı’nın bir bakıma müjdeleyicisi olarak da bakılan Berat Kandil’inin başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm inananlar için güzellikler, bereket, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 20:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472