banner488

Adnan Menderes Bulvarı gelin gibi süslendi

Çine Adnan Menderes Bulvarı, yeni yıla özel olarak karayolu aydınlatma lambası direklerine bağlanan beyaz ve mor ışık düzeneğinden oluşan ışıklı ağlarla süslendi.

Adnan Menderes Bulvarı gelin gibi süslendi
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in, önceki yıllarda da yeni yıla özel olarak süslenerek daha farklı ışıklı ağlarla donatılmasını sağladığı Adnan Menderes Bulvarındaki lamba direkleri, süslendikleri görsel renk şöleniyle Çinelilerin yeni yıla ilişkin heyecanlarına ve temennilerine tanık olacak.


Adnan Menderes Bulvarı’nın böylesine göz alıcı renk cümbüşü ile donatılmasını yürüyüşe çıktıkları esnada bambaşka bir gözle seyreden bazı Çineliler, “Umarız 2014’e gireceğimiz yeni yıl, Çine’ye de böylesine göz alıcı bir Bahis Siteleri renk katılmasını sağlayarak sevinçlerimizin ve ümitlerimizin de tüm yıl boyunca böylesine capcanlı kalmasına vesile olur.” dediler.         

Öte yandan yılbaşından sonra kaldırılacağının öğrenildiği ışıklı ağların tüm yıl boyunca kalmasını isteyen bazı Çineliler, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Bulvar boyunca dikilmesini sağladığı 100 adet manolya ağacından sonra bu ışıklarında kalıcı olmasını ve hatta tüm bulvarın Çine’ye yakışır bir görkemli süslemeyle donatılması gerektiğini belirttiler.



Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 23:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472