banner488

ADD’den Anneler Günü Kahvaltısı

Çine Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Anneler Günü nedeniyle Çamlık Restoran'da kahvaltı etkinliği düzenledi.

ADD’den Anneler Günü Kahvaltısı
banner269

Çine Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Anneler Günü nedeniyle Çamlık Restoran'da kahvaltı etkinliği düzenledi.

Etkinlikte konuşan Çine ADD Başkanı Ayşe Aşkar, “Bu önemli günde bizimle birlikte olan ve bu etkinliği düzenlememizde bize destek veren ADD Yönetim Kurulu ve ADD Üyelerine sonsuz teşekkürler. Atatürkçü olduğu için ağır bedeller ödemiş çok değerli bir yazarımız bugün aramızda. Ergün Poyraz’a da ayrıca bizlere değer verip etkinliğimize katıldığı için çok teşekkür ederim” dedi.

ADD’nin Anneler Günü etkinliğine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve eşi Tuba Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Vatan Partisi Çine İlçe Başkanı Tevfik Uslu, Yazar Ergün Poyraz, Tahtacılar Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şube Başkanı Ali Kırmızıgül, ADD Çine Şubesi Başkanı Ayşe Aşkar, yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Çavdar, Solmaz Ece, Ferudun Çoban, Sema Duman, Seyhan Gültekin ve birçok davetli katıldı.

Ergün Poyraz, ADD Çine Şubesi’nin düzenlemiş olduğu bu güzel etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Kahvaltı sonrası Yazar Ergün Poyraz davetliler için kitaplarını imzaladı. CHP Çine Kadın Kolları,  Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun anneler için gönderdiği hediyeleri annelere taktim ettiler.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472