banner480

25. Deve Güreşleri, renkli görüntülere sahne oldu

25. Geleneksel Çine Deve Güreşi Festivali, yaklaşık 7 bin kişinin katılımıyla Çine Yenişehir Stadı’nda gerçekleşti.

25. Deve Güreşleri, renkli görüntülere sahne oldu
banner269
Bu yıla özel olarak girişin ücretsiz olduğu Deve Güreşleri Festivali’ni, yaklaşık 7 bin kişi izledi.

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ile AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın da katıldığı güreşler renkli görüntülere sahne oldu.

25. Uluslararası Çine Deve Güreşi Festivali’ne Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Bahis Siteleri Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, , AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile yaklaşık 7 bin vatandaş izledi.

Kurban kesilmesi ve okunan duanın ardından açılış konuşmasını yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Seçimlerden önceki son deve güreşimizin kazasız ve belasız geçmesini diliyorum.” dedi.

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz halkı selamlayarak zaman zaman fotoğraf çekilip vatandaşların ziyafetine kısa süreli eşlik ettiler.

İşadamı Kamil Tuncer’in de katıldığı ve organizasyonu üstlendiği deve güreşlerinde, üzerinde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yazılı poşu dağıtımı izdihama neden oldu. 

Esnafında ilgiden ve katılımdan memnun olduğu ve renkli görüntülere sahne olan 25. Deve Güreşleri'nin finalinde güreşleri kazanan deve sahiplerine ve saha hakemlerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası dağıtım töreni de düzenlendi.












Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gūlūmser Alapınar
Gūlūmser Alapınar - 10 yıl Önce

Cennet Çinem gūzel hemşerilerim keşke bende orada olabilseydim bizlere layık bir gösteri olmuş çok mutlu oldum selam olsun hepinize Allaha emanet olun

mustafa cavuşoğlu
mustafa cavuşoğlu - 10 yıl Önce

helalın var cine herkese selam

SIRADAKİ HABER

banner472