banner488

1,5 yıl aradan sonra hastanede ilk bebek dünyaya geldi

1,5 yıl aradan sonra hastanede ilk bebek dünyaya geldi
banner496
Çine Devlet Hastanesi Başhekimi  Engin Tetik, bir buçuk yıl aradan sonra ilk kez Çine Devlet Hastanesi’nde bir bebek dünyaya geldiğini söyledi. Hastanede göreve başlayan Kadın Doğum Uzmanı Gonca Ballı' da ilk doğum operasyonunu gerçekleştirdi.

Ersin Aydın hamile eşini,  Esin Aydın'ı doğum kontrolü için Çine Devlet Hastanesi’ne getirdi. Ersin ve Esin Aydın, Doktor Gonca Ballı'nın  güler yüzlü, gayretli, göstermiş olduğu ilgi ve alakasından çok memnun kaldıklarını belirtti. Esin Aydın,3. Bebeğini 3 kilo 100 gram ağırlığında Çine Devlet Hastanesi’nde dünyaya getirdi.

iki çocukları daha olduğunu bildiren Çine Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan Ersin Aydın, “7 yaşında Kübranur ve 6 yaşında Musap Yasin’e sağlıklı bir kardeş daha geldi. Eşimi doğum kontrolü için Çine Devlet Hastanesi’ne getirdim. Doktorumuz Gonca hanımın güler yüzü, konuşmaları bize güven verdi çok memnun kaldık. Doktor Gonca Ballı Çine Devlet Hastanesi’nde eşimin doğumunu gerçekleştirebileceğimizi söyledi, biz de doktorumuza güvendik doğumu burada gerçekleştirmek istedik. Gerçekten kendisi işini iyi yapan bir doktor, 3. kez baba olduğum için çok mutluyum" dedi.

3. kez anne olan Esin Aydın, “Çine Devlet Hastanesi’nde doğum yapmaktan çok memnunum, doktorumuza ve ekibine çok teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun. Çocuğumun kontrolleri için de Çine Devlet Hastanesi’ne geleceğiz.”

Çine’de ilk doğumunu gerçekleştiren Çine Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Gonca Ballı, ”Kontrole gelen hastamı doğumunu burada yapabileceğini anlattım sağ olsunlar onlarda bana güvenerek kabul ettiler. Hastamın 3. Doğumu sıkıntısız ve güzel bir doğum oldu, beklediğimiz saatlerde Aydın bebek dünyaya sağlıklı bir şekilde geldi. İnşallah bundan sonra Çine’nin bebekleri burada dünyaya gelir” dedi.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472