banner488

Zülfikar Gezgin, Ege Et’e Genel Müdür Olarak Atandı

Ege Et Finans Müdürü Zülfikar Gezgin Vali Kerem Al’ın talimatıyla, vekaleten Genel Müdürlüğe atandı.

 Zülfikar Gezgin, Ege Et’e Genel Müdür Olarak Atandı
banner496

Ege Et A.Ş. Genel Müdürü Yasin Erdem’in istifası üzerine, Ege Et Finans Müdürü Zülfikar Gezgin Vali Kerem Al’ın talimatıyla, vekaleten Genel Müdürlüğe atandı.
19 yıldır Ege Et A.Ş.’ nin çeşitli birimlerinde çalışan Zülfikar Gezgin, son altı yıldır işletmenin finans müdürlüğünü yürütmekteydi.
Vekaleten atanmasıyla ilgili basın açıklamasında bulunan Zülfikar Gezgin, “ Yasin Erdem kendi isteği üzerine istifa etti. Sayın Valimiz de bizi vekaleten atadı. Mevcut görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bilindiği gibi Ege Et A.Ş. bölge açısından Aydın ve Muğla civarını da kapsıyor. Bizim amacımız besicilerle ortak çalışma içinde bulunduğumuz noktadan bir adım daha ileriye gitmektir. “ dedi.
Bölgede yeterince hayvan popülasyonu olduğuna değinen Zülfikar Gezgin “ Bu popülasyon bu tür işletmelerle değer kazanıyor. Biz besicilere gereken desteği  aralıksız sürdüreceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

ZÜLFİKAR GEZGİN KİMDİR ?
1969 yılında Çine Akçaova’ya bağlı Kabalar Köyü’nde dünyaya gelen Gezgin, ilkokul,ortaokul ve lise  öğrenimini Çine’de tamamladı. Gezgin, evli iki erkek çocuk babası.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2013, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472