banner488

Yapı Kredi’den Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na Tam Destek

Yapı Kredi’den Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na Tam Destek
banner496

Yapı Kredi, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile iş birliği protokolüne imza attı. Banka, KOBİ’lere yönelik hazırladığı Defne ve Çam paketleri ile oda üyelerine birçok konuda kolaylık sağlayacak.

Yapı Kredi, oda ve birliklerle özel anlaşmalar gerçekleştirerek esnaf ile sanatkarlara destek olmaya devam ediyor. Son olarak Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol imzalayan Yapı Kredi, oda üyelerine avantajlı kredi fırsatları ve bankacılık ürünleriyle destek olacak. Protokolün imza törenine Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güney Ege Bölge Müdürü Murat Kuşoğlu, Yapı Kredi Çine Şube Müdürü Rıza Altınöz, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuğrul Tosun ve yönetim kurulu üyesi Hasan Yıldız katıldı.

İş birliği kapsamında Yapı Kredi, Defne ve Çam paketlerine ilk defa üye olanlara ilk yıl için yüzde 50 indirim uygulayacak. Bankanın Çam paketi yoğun ve orta yoğunlukta bankacılık işlemlerine sahip KOBİ’lerin, Defne ise işlem yoğunluğu daha az olan müşterilerin ihtiyaçlarına çözüm buluyor. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, bu paketlerden faydalanmaları durumunda internet ve telefon bankacılığında ücretsiz EFT ve havale, hesap işletim ücreti muafiyeti, nakit destek kredisinde özel fiyatlama, üye iş yeri aidatı muafiyeti gibi çeşitli avantajlara sahip olacaklar.

İmza töreninde konuşan Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güney Ege Bölge Müdürü Murat Kuşoğlu, “Yapı Kredi olarak geniş şube ağımızın bulunduğu noktalarda sanayi, ticaret ve esnaf odalarıyla anlaşmalar yaparak ülke ekonomisine destek oluyoruz. Esnaf ve sanatkarlar odalarının ihtiyaçlarını yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunmaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472