banner488

Süt Üreticileri Birliği’nin 4.’ sü Çine’de Kuruldu

Süt Üreticileri Birliği’nin 4.’ sü Çine’de Kuruldu
banner269
Çine’de yeni kurulan Çine Süt Üreticileri Birliği kuruluş aşamasını tamamladıktan sonra ilk genel kurulunu yaptı. Çine Süt Üreticileri Birliği Kurucu üyesi Ergün Göçen, tek listeyle katıldığı genel kurulda başkan seçildi.

Aydın’ın il ve ilçelerinde 4’cüsü Çine’de kurulan Çine Süt Üreticileri Birliği Çine Belediye Sosyal Tesisinde ilk kongresini yaptı. Gerçekleşen kongrenin divan başkanlığına Hacıpaşalar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurulda yönetim kurulu raporunun okundu ve 11 gündem maddesi ayrı ayrı okunarak oy birliği ile kabul edildi.

“İşimiz Süt, Gücümüz Üretmek”

Kongrede konuşma yapan birliğin kurucu başkanı Ergün Göçen,  "İşimiz süt, gücümüz üretici, diyerek yola çıktık. Üreticilerin desteği ile birliğimiz kalkınacak. Süt üreticilerimiz her tülü sorununda yanlarında olacağız. Bir şeyler üretip, ürettiklerini ise iyi şartlarda satıp üreticinin gelir düzeyini yükseltmek her şeyden daha güzel. Kongremize katılan tüm üyelerime ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu

Çine Süt Üreticileri Birliği üyelerinin oy kullanmalarıyla seçime geçildi. Birliğe kayıtlı 85 üyeden 62'sinın katıldığı seçimde birliğin Ergün Göçen başkanlığındaki yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu: Tayfun Yıldız, Akın Şahin, Davut Çelik, Ferhat Öztürk,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Şeref Sever, Turan Allale, Hüseyin Sever, Dursun Madran, Mehmet Çoban,

Denetim Kurulu; Osman Batur, Mehmet Şirip, Erdal Altıntaş,

Denedim kurulu Yedek Üyeler; A.Ali Kemer, Ömer Alıcıoğlu, Zekai Yıldız seçildi.













Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
UFUK YILDIZ
UFUK YILDIZ - 6 yıl Önce

çi̇nemi̇ze ve çi̇neli̇ üreti̇ci̇leri̇mi̇ze hayirli ve uğurlu olsun i̇nşAllah

SIRADAKİ HABER

banner472