banner488

Madame Lis Kişisel Bakım Merkezi Açıldı

Madame Lis Kişisel Bakım Merkezi Açıldı
banner269
Madame Lis Kişisel Bakım Merkezi Çine halkının hizmetine girdi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine’de açılan Madame Lis Kişisel Bakım Merkezi’nin konfor ve kalite anlamında çıtayı yükseğe çıkardığını belirtti. İçerisinde kişisel bakım ürünlerinin de yer aldığı ve dizaynının muhteşem olduğunu belirten Uyar, kaliteden ödün vermeden hizmet yapan işyerlerinin bu işyerini örnek alması gerektiğini kaydetti.

Çine Adnan Menderes Bulvarı Şevketiye Mahallesi No:159’da hizmete giren bayanlara hitap eden ilk ve tek kişisel bakım güzellik salonunda, her türlü bakım hizmetini bulmak mümkün. Açılış törenine Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, merkezin sahibi Melis İşler, eşi Göksel ve oğlu Kaan İşler, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve yönetim kurulu üyeleri, Çineli Kuaförler ve davetliler katıldı. Çine’ye kalite getiren Madame Lis Kişisel Bakım Merkezi açılış kurdelesini Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar kesti. Açılışa katılan davetlilere çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu ve davetliler kişisel bakım merkezini gezdiler.

“Gurur Duyuyoruz”

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Kadın Kişisel Bakım Merkezi’nin Çine’ye kaliteyi getirdiğini söyledi. Uyar, “Çine’de eksikliği hissedilen kişisel bakım ve güzellik salonunu hizmete açmanın gururunu yaşıyorum. Bu Çine’de açılan ilk bayanlara hitap eden kişisel bakım ve güzellik salonu, Çinelilerden bu müessesemize sahip çıkmalarını istiyorum. Bu tür kaliteden ödün vermeden hizmet yapan işyerlerinin açılmasını temenni ediyorum. Çine’mize bu hizmeti getiren kardeşlerimize ve Çinelilere hayırlı uğurlu olsun “dedi.

Kaliteli Hizmet Önemli

2011 yılında İzmir İlinde ilk merkezlerini açtıklarını belirten Madame Lis Kişisel Bakım Merkezi’nin sahibi Melis İşler, “Sektörde daha ileriye gidebilmek için, hizmetimizi başka illere ve ilçelere götürebilmek için araştırma yaptık. Araştırmalar sonucunda Çine’nin estetik ve güzellik salonuna ihtiyacı olduğunu görerek halkımıza en kaliteli şekilde hizmet vermek için bakım merkezimi açma kararı aldık. Çineli halkımız için elimizden gelen en güzel hizmeti vereceğimiz kanısındayız. Halkımızın da bizlere destek vereceği inancındayız. Merkezimizde ağırlıklı olarak Lazer Epilasyon ve cilt bakımı yanında kavitasyon, pasif jimnastik, radyo frekansla cilt gençleştirme ve selülit tedavisi hizmetleri vereceğiz. 8 aylık eğitim alan Serden Ünal ve kendimiz titiz ve kaliteli hizmet sunmayı önemsiyoruz. Vereceğimiz hizmetler sayesinde Çineli kadınların güzellik ve bakım yaptırmak için Aydın veya başka yerlere gitmeye ihtiyaç duymayacaklar, bizlerden memnun kalacaklarına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Göksel İşler, Madame Lis Kişisel Bakım Merkezi’nin İzmir’de erkeklere özel bir şubesi bulunduğunu ve oğulları Kaan’ın eğitim aldığını, talep olursa Çine’de erkekler içinde şube açabileceklerini söyledi.




















Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 20:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472