banner488

“Kredi faizlerimiz bankalara göre yarı yarıya az”

Çine Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından verilen kredi faizlerinin bankalara göre yarı yarıya az olduğunu belirten Kooperatif Başkanı Celal Özden, önemli açıklamalarda bulundu.

“Kredi faizlerimiz bankalara göre yarı yarıya az”
banner496
Çine Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, 2013 yılını değerlendirerek Mayıs Ayı’nda Kooperatif kredi faiz oranlarının düştüğünü ve tüm ortakların bu kredilerden yararlanmaları gerektiğini belirtti.  


Çine Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi
olarak ortaklara, 2013 yılında gerek işyeri alım, gerek makine, gerek işletme, gerek hat alım kredisi vermeyi kesintisiz olarak devam ettirdiklerini belirten Başkan Özden, “Mayıs ayından itibaren kredilerde kesinti oranımız yüzde 4.5’a kadar düşmüş olup, faiz oranlarımız da 1 yıllık yüzde 4, 4 Güvenilir Bahis Siteleri yıllığa kadar ise yüzde 5 olarak devam etmektedir.“ ifadelerini kullandı.

“Tüm ortaklarımız bu kredilerden faydalanmalı”

Bu faiz oranlarının piyasadaki en düşük kredi faiz oranları olduğunun altını çizen Başkan Özden, “Yatırım yapacak ortaklarımızın bu kredilerden mutlaka faydalanması gerekiyor. Bu kredi faiz oranları bankalara göre yarı yarıya azdır. Ortaklarımızın bu kredileri kullanmalarını ve işlerini büyütmelerini canı gönülden istiyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Tüm Çine halkının ve ortakların 2014 yılında bol yatırımlı, kazançlı ve sağlıklı yıllar geçirmelerini temenni eden Başkan Özden, “2013 yılında geri ödemelerde sıkıntılı olan ortaklarımızın 2014 yılında rahatlamalarını ve kooperatifimize olan borçlarını rahatlıkla ödemelerini diliyorum.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2013, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472