banner488

Kırmızı Et Üreticiler Birliği kuruldu

Çine Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin ilk olağan genel kurul toplantısı, Çine Ziraat Odası Hal Tesisleri’nde yapıldı.

Kırmızı Et Üreticiler Birliği kuruldu
banner496
Çine Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin ilk olağan genel kurul toplantısı, Çine Ziraat Odası Hal Tesisleri’nde yapıldı. Birlik Başkanı seçilen Yücel Eşiyok, "Besicinin gözü kulağı olacağım" dedi.

Toplantıya Kırsal Kalkınma Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Arslan, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Şoförler Odası Başkanı ve DP Çine Belediye Meclis Üyesi Ahmet Keleş, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, DP Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karcı, muhtarlar ve birlik üyeleri katıldı.

Toplantıda, Adnan Alkan Divan Başkanı, Mustafa Özkan, Halis Özkan ve Ünal Süngü divan üyesi seçildi.

Üyelerin birliğe giriş ücretinin 100 TL olarak belirlendiği toplantıda üye aidatları 2014 yılının Ocak ayından itibaren yıllık 100 TL olarak karara bağlandı. Ayrıca Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanının maaşı asgari ücret, yönetim kurulu üyelerinin maaşı yarım asgari ücret Vdcasino olarak belirlenirken, denetim kurulu üyelerinin ise 3 ayda 1 yarım asgari ücret olarak ödeme yapılması yönünde karar alandı.

Çine Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yücel Eşiyok ise, “Besicinin sıkıntıları çok iyi biliyorum. Özellikle kırmızı et üreticileri için, pazarlarımızda randıman, fiyatlarda istikrarı sağlayabilmek ve girdi maliyetlerini düşürüp birlik aracılığıyla üreticimize faydalı olabilmek çalışacağım ve bu konuda besicinin gözü kulağı olacağım. Birliğimizin Çine ve üreticilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, açık oylamayla, tek liste üzerinden seçime gidildi. Oylama sonunda Yücel Eşiyok Çine Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığına, Adnan Alkan, Süleyman Kocaer, Mesut Kılıç, Yücel Mahleç yönetim kurulu asıl üyeliğine seçilirken, Turan Allale, Ünal Süngü, Eyüp Çevik Halis Özkan ve Ramazan Korkut, yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildi. Mehmet Tosun, Hamit Dönmez ve Mustafa Akıncı Denetim Kurulu Üyesi olurken, Genel Merkez Delegeliğine Yücel Eşiyok ve Adnan Alkan seçildi.
Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472