banner480

Hot Döner Lezzeti Artık Çine’de!

Hot Döner Lezzeti Artık Çine’de!
banner269
“Tadımlık, değil doyumluk” sloganıyla Türkiye’de dönerin sıra dışı markası haline gelen Özel soslu Hatay döneri yapan Hot Döner’in Aydın’daki ilk şubesi Çine’de düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Çine Teşkilatı önceki dönem yönetim kurulu üyesi Serkan Sevinç’e ait Hot Döner Çine Şubesi, Atatürk Caddesi üzerinde müşterilerine kapılarını açtı. Açılış törenine, 24.dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Çine Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Müftüsü Mehmet Atay, Hot Döner Yönetim Kurulu üyeleri, STK temsilcileri, daire amirleri, mahalle muhtarları ve bir çok davetli katıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Atay tarafından okunan duaların ardından kurdele kesimi ile yapılan açılış yoğun ilgi gördü.

“Uluslararası denetimi yapılmıştır”

Çine’ye kaliteyi getirdiklerini vurgulayan işletme sahibi Serkan Sevinç, "İşletmemiz helal et sertifikalıdır, uluslararası denetimleri yapılmıştır. Türkiye’de herkesin kabul gördüğü yöntemler ile dönerimizi hazırlayıp, müşterilerimize sunuyoruz. Çine’de bir eksiklik olduğunu fark ettik. Tadımlık, değil doyumluk parolası ile bu işletmemizi açtık. Çinelilerin bu işletmemize sahip çıkacağına gönülden inanıyorum. Açılışımızda bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

“Özel Soslu Hatay Dönerinin Tat’ına Doyamayacak”

Hot Döner Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Selçuk Özkan, “Çine’de Serkan Sevinç kardeşimiz ile birlikte açmış olduğumuz şubemizde Çineliler özel soslu Hatay Dönerinin tatına doyamayacak. Aydın’da ilk şubemizi Çine’de açtık ancak diğer ilçelerde de var olmayı hedefliyoruz. Farklı yerleşim yerlerinde açılışlarımız devam ediyor. Yurtdışında Ukrayna, Rusya, Suudi Arabistan, İngiltere, Azerbaycan ve Bosna Hersek’te de hizmet veriyoruz. 2018 hedefimiz 200 bayiye genel hedefimizde 500 şubeye ulaşmak” dedi.




















Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 22:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472