banner480

Hanımeli Börek ve Mantı Evi, bulvarda 2. şubesini açtı

Hanımeli Börek ve Mantı Evi, bulvarda 2. şubesini açtı
banner269

Çine Hamidabat Mahallesi’nde 2021'in Ocak ayında açılan Hanımeli Börek ve Mantı Evi lezzetleri ile büyülemeye devam ediyor.

Hanımeli Börek ve Mantı Evi, yolunda emin adımlar ile yürüyerek, lezzetini zirveye çıkartarak ve kendini sürekli yenileyerek büyümeye devam ediyor. İlk şubesini Hamidabat Mahallesi’nde açan Hicran Balcı, 2. Şubesini Çine Adnan Menderes Bulvarı üzerinde açtı. Otantik dekoru, samimi atmosferi ve börek ve mantı, çeşit çeşit ev ve el yapımı yöresel ürünleriyle misafirlerini memnuniyet ile ağırlamaya devam eden Hanımeli Börek ve Mantı Evi işletme sahibi Hicran Balcı ve tüm ekibi yaptıkları işe büyük bir saygı duyuyor ve işlerini severek yapıyorlar.

İşletme sahibi Hicran Balcı, “Hayalimdeki işyerini kurdum ve şimdi bu güzel işletmemi büyütüyor olmanın onur ve gururu içerisindeyim. Bizi tercih eden müşterilerimizi memnun edebilmek onları mutlu kılmak için emek ve gayretlerimiz devam ediyor. Allah’ıma şükür bizde bu gayretlerimizin mükafatını fazlasıyla alıyor hizmetlerimizi genişletiyoruz. Güler yüzlü ve deneyimli ekibimiz ile durmadan çalışıyoruz. Bana büyük destek veren eşim Olgun Çağan Balcı ve oğlum Arda Balcı’ya başta olmak üzere, bizi tercih eden müşterilerimize çok teşekkür ediyor, mekanımıza herkesi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472