banner488

Çine’de Yıldız Et Galesi Törenle Açıldı

Çine’de Yıldız Et Galesi Törenle Açıldı
banner496
Çine'nin tanınmış esnaflarından Yıldız Köfte ve Izgara Salonu işletmenin sahibi kardeşler Okan Yıldız ve Ufuk Yıldız, Yıldız Et Galeri’yi düzenledikleri törenle hizmete açtı.

Okan Yıldız ve Ufuk Yıldız kardeşler, Çine Adnan Menderes bulvarındaki Yıldız Et Galeri’yi düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Çine Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde açılış duası yapılarak, açılışa katılan protokol üyeleri birlikte kurdeleyi kesildi. Katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Ufuk ve Okan kardeşlerimiz uzun yıllardır Çine'mizde gıda sektöründe faaliyet gösteriyorlar. Son zamanlarda Çine'mizin adını komşu ilçe ve illerimizde de tanıttılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizleri, Çine'yi temsil ediyorlar. Yıldız Et Galeri Çine'mize, Aydın'ımıza tüm Türkiye'mize hayırlı olsun" dedi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ise, "Arkadaşlarımız daha önce Yıldız Büfe, ardından köfteci ve ardından et galerisi açarak ilçemize hizmet vermeye başladılar. Meşhur Çine Köftemizin en iyi yapıldığı yerler işte ilçemizdeki bu kasaplarımız ve restoranlarımızdır. Çine Köftesi yemek ve almak için yerli turistler Çine'mize geliyor. Gurur verici. Bulvarımızı inşallah önümüzdeki günlerde bu dükkanlarımız ile daha cıvıl cıvıl hale getireceğiz. Çine esnafına her zaman sahip çıkalım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kardeşlerimizin her daim yüzlerini güldürsün, bol kazanç nasip eylesin" şeklinde konuştu.

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, Yıldız ailesinin Aydın'ın diğer ilçeleri başta olmak üzere diğer illerde de Çine'yi temsil ettiklerini ifade ederken, yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını ve  bol kazançlar getirmesini diledi.













Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472