banner488

Çine Şoförler Odası'ndan kredi kolaylığı

Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter ve İş Bankası Çine Müdürü Uğur Kuduğ,şoförler için düşük faizli kredi anlaşması imzaladılar.

Çine Şoförler Odası'ndan kredi kolaylığı
banner496

Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter ve İş Bankası Çine Müdürü Uğur Kuduğ, Çineli Şoförler için uygun oranlarda kredi kullanabilmeleri için karşılıklı sözleşme imzaladılar.

Kuduğ yaptığı açıklamada “ İş Bankası olarak Çine de bulunan şoförlerimize destek olabilmek amacıyla Bircan Öter’ in öncülüğünde böyle bir sözleşme Gorabet imzaladık. Diğer kredilere göre daha uygun faiz oranları ve ödeme planları olacak. 60 ay vadeye kadar kredi verebiliyoruz. Kredi kullanan kişiler ödemelerini 3 ay ve 6 aylık şeklinde ödeyebilirler. Bankamızda 12 ay üzeri için %1.12 gibi düşük bir faiz oranı uygulanacak. Ayrıca puanları ve ödemeleri düzenli olan kişiler kefilsiz olarak faydalana bilecekler ” dedi.

Şoförler Odası Başkanı Öter “ Bizler göreve geldiğimiz de böyle bir çalışmamız vardı. Bugün burada bu çalışmamızı hayata geçiriyoruz. Amacımız şoförlerimize daha iyi imkanlar sağlayabilmek. Bu kredilerden sadece odamıza kayıtlı şoförlerimiz faydalanabilecek. Tüm üyelerimizin bu imkanlardan faydalanmasını istiyoruz” dedi
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2014, 08:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472