banner488

Altın Makas Güzellik Salonu Açıldı

Altın Makas Güzellik Salonu Açıldı
banner496

Çine’de, Hafize Kip’in sahibi olduğu Altın Makas Güzellik Salonu, hizmete açıldı.

Şevketiye Mahallesi Mehmet Yavaş Caddesi 126/B Sokak’ta hizmete giren Altın Makas Güzellik Salonu’nun açılışına Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine Belediye Meclis üyeleri Muhammet Doğan ve Sezer Çetin, Çine AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, Çine CHP ilçe Başkanı Tayfun Şahin, ADD Başkanı Ayşe Aşkar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Uyar, Altın Makas Güzellik Salonu’nun işletmecisi Hafize Kip’i tebrik etti, işyerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

“Esnafımızla Gurur Duyuyorum”

Çine’nin esnafının çoğalmasından her zaman gurur duyuyorum diyen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Çine’de 19’cu bayan kuaför salonunun açılışını yapıyoruz. Odamızın 2016 yılsonu bin 480 üyemiz vardı, 2017’nin ilk yarısında bin 530 üyemiz mevcut. Bütün esnaflarımıza buradan seslenmek istiyorum; bizim vermiş olduğumuz fiyat listelerine uymalarını tavsiye ediyorum. Birbirlerine fiyat ile rekabete girmesinler. Kalite ile hizmetle rekabet yapsınlar. Esnafımızın ayakta kalabilmesi için her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Çine’mize Altın Makas Güzellik Salonu hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Memnuniyet Garantisi

Çine halkına, kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunacaklarını ifade eden Altın Makas Güzellik Salonu sahibi Hafize Kip, "Kuaför sektöründe kendisini kanıtlamış personeller ile çalışıyoruz. Salonumuzda saç boyama, buharlı fön, ağda, röfle, manikür, pedikür, saç bakımı ve kesimi, cilt bakımı, makyaj, porselen makyaj, umre, gelin saçı, tesettür gelin başı ve makyajı gibi hizmetler veriyoruz. Sunduğumuz hizmetlerden müşterilerimiz, kesinlikle memnun kalacak. Bunun garantisini veriyoruz ve tüm kadınları Altın Makas Güzellik Salonu’muza bekliyoruz. Bu salonun açılmasında emeği ve desteği olan başta ailemiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi. Konuşmaların ardından, davetliler, kuaför salonunu gezdi. 

 


















Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2017, 21:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472