banner488

Yaz Kuran Kursları programı duygulandırdı

Şevketiye Cami Yaz Kuran Kursu öğreticisi Ergün Öztürk ve Yaz Kuran Kursu öğrencilerinin eşliğinde birbirinden güzel hazırlanmış, duygulandıran ve eğitici program davetliler tarafından ilgi ile izlendi.

Yaz Kuran Kursları programı duygulandırdı
banner269

Programa Çine Müftüsü Feyyaz İdin, kurs hocaları, kurs öğrencileri ve aileleri katıldı. Öğrenciler tarafından ilahilerin okunması ile başlayan program kısa surelerin okunması ve dini bilgiler hakkında soru-cevap şeklinde hazırladıkları bilgileri dinleyicilere aktardılar. Şevketiye Mahallesi Caminde Yaz Kuran Kursu öğrencilerinin hazırlamış olduğu veda programında eğitim alan öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadılar.

Çocukların kurslarda öğrendikleri, İslam’ın emirleri ve güzel ahlak kurallarını yaşamaları için ailelere görev düştüğünü dile getiren Çine Müftüsü Feyyaz İdin, “Çocuklarımızı eğitirken bizler birlik, beraberlik, kardeşlik, doğruluk, dürüstlük gibi ahlaki ilkelere ve değerlere sahip çıkmalarını söyledik, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını söyledik. Sizler de çocuklarımızın arkadaşlarını takip ediniz. Onları ilgi ve sevgi ile yetiştiriniz, başıboş ve sorumsuz yetiştirilmemeleri konusunda hassasiyet gösteriniz. programı düzenleyen ve emeği geçen hocalarımıza, okudukları güzel ilahiler ve Kur’an-ı Kerimden dolayı öğrencilerimize, dinleyici olarak katılan öğrenci velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Program yapılan ikramla sona erdi.






Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 08:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472