banner480

Tiamo’da ücretsiz, kazanım ölçme ve kontenjan sınavı

Kervan, Çine’deki ailelere seslendi, “24 ve 31 Mayıs arası Kazanım Ölçme ve Kontenjan sınavı yapacağız"

Tiamo’da ücretsiz, kazanım ölçme ve kontenjan sınavı
banner269
Yaz kayıtları başlayan Tiamo Çine Şubesi’nde bu yaz çocukların hafızadan işlem yapabilmesini Makrobet sağlayan mental aritmetiğin yanı sıra drama,satranç, yüzme, akıl oyunları, hızlı okuma ve İngilizce dersleri de verilecek. Tiamo kurucularından Ayşe Kervan yaptığı açıklamada daha iyi bir gelecek yetiştirmek için katlanarak büyüdüklerini söyledi. Hizmette kaliteyi kültürel bir değer olarak kabul ettiklerini, hizmetlerinin gelişimini ve sürekliliğini sağlamak, veli ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak istediklerini belirten Kervan ,bu sene drama ve satranç dersleri de verileceğini çocukları en iyi şekilde yetiştirmek için daha kapsamlı ve eğlenceli bir ortam oluşturduklarını söyledi.
2 yıldır Çine’de faaliyet gösteren Tiamo Mental Aritmetik verdiği eğitim ile ilçede ailelerin takdirini topladı. Akıl oyunları yazın uygulandığında çocukların okul dönemine hazırlanmaları daha da kolaylaşacak ayrıca çalışan aile bireylerine kolaylık sağlayacağını ve çocuklarının gelişiminde büyük bir fark olacağını, anne ve babaların çalışma saatleri içerisinde gönül rahatlığıyla teslim edebileceklerini belirtti. Dersler hakkında açıklama yapan Ayşe Kervan, genellikle yaş aralığına göre sınıflarda 10-12 öğrencinin eğitim alacağını ve öğrencilerin yüzme kursu için haftanın iki günü kurs göreceklerini sağlıklı ve nezih bir ortamda bu çalışmayı yapacaklarını anlattı.

Mental Aritmetiğin çocuklardaki çabuk kavrama, öğrenme ve problemleri hızlı çözme gibi etkisine değinen Kervan, Çine’deki ailelere de seslendi, “24 ve 31 Mayıs arası Kazanım Ölçme ve Kontenjan sınavı yapacağız, bu sınavın ücretsiz olduğunu ve tüm 5-12 yaş arası çocukları bekliyoruz” dedi. Bu sınavla birlikte çocukların kavrama ve çabuk öğrenme gibi yeteneklerini test edeceklerini,verecekleri eğitim ile çocukların en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi. Son olarak vizyonlarının Yenilikçi eğitim anlayışında öncü olmak, zihinsel, fiziksel ve ruhsal anlamda daha güçlü bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Ayşe Kervan tüm aileleri Tiamo Mental Aritmetiğe davet etti.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2014, 09:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472