banner488

Tiamo yaz kayıtları başladı

Yaz kayıtları başlayan Tiamo Çine Şubesi’nde bu yaz çocukların hafızadan işlem yapabilmesini sağlayan mental aritmetiğin yanı sıra tenis, yüzme, akıl oyunları, hızlı okuma ve İngilizce dersleri de verilecek.

Tiamo yaz kayıtları başladı
banner269

2 hafta ücretsiz deneme derslerinin randevu verilerek yapılacağı Tiamo Çine Şubesi’nde kayıt yaptıran öğrenciler, 1 ay ücretsiz ders almış olacaklar.

Geçtiğimiz günlerde Tiamo’da kurs alan öğrencilerin neler yapabileceğini ve zihinsel aktivitelerinin nasıl gelişim gösterdiğine ilişkin Belediye Kültür Merkezi’nde seminer düzenleyen Tiamo Çine Şubesi, her geçen gün Çinelilerin yoğun katılımıyla büyüyor.

“Amacımız dahi çocuklar yetiştirmek”

45 çocuğun sertifika ve madalyalarını aldığı seminerden sonra başvuruların arttığını kaydeden Tiamo Çine Şubesi İşletme Sahibi Ayşe Kervan, “Çinelilerin ilgisi her geçen gün artıyor. Biz Tiamo olarak Akıl Oyunları Türkiye sponsoruyuz. Akıl oyunları yazın uygulandığında çocukların okul dönemine hazırlanmaları daha da kolaylaşacak. Burada abaküs sistemiyle öğrencilerimizin görsel hafızalarını açarak okuma alışkanlığı kazandırıyor ve matematiksel becerileri arttırma konusunda da gelişmelerine önayak oluyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin dikkat eksikliği, odaklanma ve özgüven eksikliği sorunlarını da ortadan kaldırıyoruz. Bizim amacımız dahi çocuklar yetiştirmek.” şeklinde konuştu. 

“Çine’de Tiamo’ya yoğun bir talep var”

Matematiksel işlemlerin hafızadan yapılmasını sağlayan mental aritmetik kursu alan çocukların 40-50 saat içerisinde olumlu bir değişim yaşayacağını belirten Kervan, “Problemleri daha iyi çözerek daha kısa sürede ders yapıyorlar. Amacımız eğitimi destekleyici faaliyetler olarak dahi çocuklar yetiştirmek.  Dahi çocuklar için 70-80 saatlik yaz paketimiz var. Bu pakette çocuklarımızı yaz boyunca okul dönemine hazırlamayı amaçlıyoruz. Özellikle dikkat eksikliği olan çocukların bu eğitimi almaları lazım. Şu an Çine’de Tiamo’ya karşı çok yoğun bir talep var. Duyurularımız devam ediyor.” dedi.

“Başarılı çocuklarımızı ödüllendirdik”

“Belediye Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde Tiamo’nun düzenlediği seminerde çocuklarımızın neler yapabileceğini gösterdik” diyen Kervan, “Bu semineri mental aritmetik hakkında bilgilendirme yapabilmek için organize ettik. Mental aritmetiğin amacı çocuğun hafızadan işlem yapabilmesini sağlamak ve hızlı, mantıklı cevap veren dahi çocuklar yetiştirmek. Biz seminerde bu konuları ele aldık ve Çinelilere de çocukların ne kadar hızlı işlem yapabileceklerini gösterdik. Başarılı çocuklarımızı daha da başarılı olmaları için ödüllendirdik.“(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2013, 02:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
saadet direk
saadet direk - 11 yıl Önce

haberin hakkını vermişsiniz elinize yüreginize sağlık

Hatice Ünlü
Hatice Ünlü - 11 yıl Önce

ben de çocuğumu aydın tiamo ya gönderiyorum. çocuğumdaki değişimi gördükçe hayretler içinde kalıyorum. süper bir değişime şahit oldum.tiamo nun hiçbir yerde olmayan kendine has birebir eğitim sistemi ve çok ama çok kaliteli hocaları sayesinde benim çocuğumda çok süper iyileşmeler oldu. okulda 1 dönem ortalarda olan çocuğum şu anda sınıdında en iyi 3 çocuktan biri.teşekkürler tiamo teşekkürler ayşe hanım teşekkürler manolya hocam teşekkürler özlem hocam ve tolga hocam ve diğer tiamonum tüm çalışanları. çocuğumla öyle ilgileniyorlarki çocuğum sanki kendini evinde gibi hissediyor. tiamo ve tüm çalışanları süper.

SIRADAKİ HABER

banner472