banner488

Satranç Turnuvası ödülleri dağıtıldı

Çine Kültür Derneği’nin düzenlediği satranç turnuvası Çine Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Satranç Turnuvası ödülleri dağıtıldı
banner269
Çine’de bulunan ilk, orta ve lise öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen satranç turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu.

İsviçre 5 tur sistemi, 30 dakika hızlı tempo ile yapılan satranç turnuvasına, Türkiye Satranç Federasyonu sporcu lisansı olan 2013-2014 vizesini yaptırmış, ilk, orta ve  liselerde öğrenim gören sporcular katıldı.

Çine Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen satranç turnuvasına, Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve Dernek yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Turnuva Direktörlüğü’nü Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir’in üstlendiği ve Çine Kültür Derneği 2. Başkanı, TSF Çine Satranç İlçe Temsilcisi Öğretmen Salih Bozkurt’un Baş Hakemlik görevini icra ettiği satranç turnuvasında, minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olarak ayrılan ve kendi kategorilerindeki rakipleriyle kıyasıya satranç oynayan öğrencilerin şevk ve hırsı göz doldurdu.

FIDE Satranç Kuralları uyarıca geç kalma süresinin 0 dakika olduğu turnuva, Minikler Kategorisinde (2006 ve 2007 Doğumlular) 30 sporcu, Küçükler Kategorisinde (2004 ve 2005 Doğumlular) 30 sporcu, Yıldızlar Kategorisinde (2000, 2001, 2002 ve 2003 Doğumlular) 21 sporcu ve Oslobet Gençler Kategorisinde (1996, 1997, 1998 ve 1999 Doğumlular) 21 sporcu arasında yapıldı.

Turnuva sonunda tüm sporculara Katılım Belgesi, her kategoride ilk 10 a giren sporculara madalya ve her kategoride ilk 3’e giren sporculara ödülleri Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir ve Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir ve Dernek yönetim kurulu üyelerince takdim edildi.

Minikler kategorisinde ilk üç, Atatürk İlkokulu’ndan Furkan Bolat, Onur Kaan Bahtiyar ve Yusuf Erdem Cibil, Küçükler kategorisinde, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Güneş Ceylan, Atatürk İlkokulu’nda öğrenim gören İsmail Arda Yavuz, Hüseyin Özkan İlkokulu’ndan İsmet Berkay Kurtci, Yıldızlar kategorisinde Mustafa Türkoğlu Ortaokulu’ndan Ege Savur ve Selahattin Özkan ile Feride Raşit Ortaokulu’ndan Eren Akar olarak sıralanırken, Gençler kategorisinde ise ilk üç, Anadolu Öğretmen Lisesi’nden Bedirhan Teke ve Osman Özkan ile Muhsin Kalkan Ticaret Lisesi’nden Ramazan Gezer olarak belirlendi.




Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 22:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472