banner488

Okul Aile Birliği Öğretmenler Günü Kutlaması

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokul Aile Birliği okulda Öğretmenler Günü kutlaması gerçekleştirdi.

Okul Aile Birliği Öğretmenler Günü Kutlaması
banner269
 Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nun öğretmenler odasında gerçekleştirilen programa Okul Müdürü Arif Canoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Servet Akpınar, Başkan Yardımcısı Belgin Özcan, üyeler Semra Eroğlu, Kadriye Hoş, Şevket Alkan, Mihriban Akdeniz ve öğretmenler katıldı. Programda öğretmenlere yemek ikramında bulunuldu. Bütün öğretmenlere karanfil taktim edildi. Program okul bahçesinde öğrencilerle devam etti.

Bütün öğretmenlerin bu özel gününü kutlayan Okul Aile Birliği Başkanı Servet Akpınar önümüzdeki günlerde daha iyi faaliyetler yapacaklarını söyledi. Okul Aile Birliğinin amaçlarını açıklayan Başkan Akpınar, “ Okul Aile Birliğinin veli ile öğretmen arasındaki köprüyü oluşturmak. Bu köprü oluştuğu zaman öğrencilerimizin başarıları daha fazla olacaktır, buna ben kesinlikle inanıyorum. Sürekli siz değerli öğretmenlerimizle diyalog içerisinde olacağız ve okulumuzu daha da iyi düzeye çıkmasını sağlayacağız. Kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum” dedi.

Okul Müdürü Arif Canoğlu, öğretmenler gününü kutlayarak, Okul Aile Birliği Üyelerine teşekkür etti.

Kutlamalar okul bahçesinde devam etti. Kutlamada, öğretmenler günü ile ilgili Sadık Yavuzkan konuşma yaptı, okul öğretmenlerinden Ayşe Varol ‘Ben bir öğretmenim’ ve Hayriye Yaşar ‘Öğretmen’ adlı şiirleri okudu. Son olarak Müzik Öğretmeni Işık Doğru’nun eşliğinde okul öğretmelerinin oluşturduğu kora şarkılar söyledi.  TEOG sınavına girecek öğrencilere moral olsun diye müzik eşliğinde öğretmen ve öğrenciler okul bahçesinde eğlenip stres attılar. 















Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elanur
elanur - 8 yıl Önce

okul dedi̇n böyule olacak

SIRADAKİ HABER

banner472