banner488

Mutaflar Mahallesi'ndeki kursiyerler sertifikalarını aldılar

Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2013-2014 öğretim sezonunun sonunda ilk sergisini Mutaflar Mahallesi'nde açtı.

Mutaflar Mahallesi'ndeki kursiyerler sertifikalarını aldılar
banner496
Mutaflar Mahallesinde bulunan kurs binasında gerçekleştirilen El Sanatları Sergisi açılışına Çine Kaymakamı Özkan Demir ve eşi Dilek Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Cihan Altıntaş, Çine Askerlik Daire Başkanı Başçavuş Cuma Ali Nacak, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı, Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık Yavuzkan, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, CHP Kadın Kolları İlçe Trbet Başkanı Fahriye Aslan, Mutaflar Mahalle Muhtarı Şeref Sever, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve Mutaflar Mahalle sakini katıldı.
Törende konuşması yapan Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık Yavuzkan, "Bu sergimizi Mutaflar Mahallemizde üçüncü kez açıyoruz. Mahallede bulunan bayanlarımızı bu istek ve çalışkanlıklarından ötürü çok teşekkür ediyor ve takdir ediyorum. Bu bayanlarımız diğer bayanlarımıza örnek olmalı. Ben onlardan söz aldım. Seneye de okuyamayanlar varsa, onlara da açık öğretimde eğitim vereceğiz" dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 2013-2014 sezonunda açmış olduğu kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere, başarı sertifikaları verildi. Serginin açılış kurdelesini Çine Kaymakamı Özkan Demir ve eşi Dilek Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Cihan Altıntaş birlikte kesti.
Ardından Sergiyi gezen davetliler öğrencilerin yaptığı el sanatlarını beğeni ile gözlemledi. Halk Eğitim Merkezi el sanatları kursu öğretmeni Zübeyde Tokgöz yaptığı açıklama da kolundan yaşadığı rahatsızlığa rağmen 20 kursiyerin 8 ay boyunca emek vererek hazırladığı bu birbirinden güzel el sanatlarını sunmanın gurur verici olduğunu belirtti. Birçok bölgede talebin olduğunu belirten Tokgöz daha çok dikiş, nakış ve ahşap boyama kurslarının talep gördüğünü söyledi.






























 
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 08:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472