banner488

Müftülük Kitap Standı açtı

Çine’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde kitap standı açıldı.

Müftülük Kitap Standı açtı
banner496

Dini kitap ve dergilerin, Kuran-ı Kerim Meali’nin ve Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitapların satışa sunulduğu Merkez Taksi Durağındaki Eski Emlak Bankası binasındaki kitap standına Çineliler yoğun ilgi gösteriyor.

 Kitap Standı hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Mehmet Aslan, “2013 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi müftülüğümüz ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte ortak bir platform teşkil ettik. Bu kapsamda Çine’de ilk olarak Müftülüğümüzün öncülüğünde bir kitap standı açtık. Standımızda dini yayınlardan oluşan, Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitaplara ağırlık vermiş bulunmaktayız. Çine’de bu konuda bir eksiklik olduğunuz düşünüyoruz. Tüm Çinelilerin açmış olduğumuz standa teşriflerini bekliyoruz.16 Mart’a kadar standımız açık kalacak.” dedi.

“Reha Yeprem ve Taha konser verecek”

Öte yandan İlçe Müftülüğü’nün öncülüğünde Kutlu Doğum Haftası çevresinde 12 Nisan itibariyle 27 Nisan’a kadar toplam 18 etkinlik icra ediliyor.

Etkinlik çerçevesinde yarın Belediye Kapalı Pazar Yeri’nde saat 20:30’ da STV’de bir zamanlar yayında olan “Sır Kapısı” ile üne kavuşan Reha Yeprem ve ilahileriyle muhafazakar kesimin gönlünde taht kuran Taha konser verecek.


Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2013, 23:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472