banner488

Kütüphane Haftası Çine’de de kutlandı

50. Kütüphanecilik Haftası, Çine Halk Kütüphanesi’nin düzenlediği programla Çine’de de kutlandı.

Kütüphane Haftası Çine’de de kutlandı
banner496
Çine Halk Kütüphanesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programda, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik, daire amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte bazı vatandaşlar da hazır bulundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Çine Halk Kütüphanesi Müdüresi Şenay Hızır, "Etkin bir kütüphane hizmeti, daha başarılı nesil, daha bilinçli bireyler, kısaca özgür ve üretken bir toplum yaratma çabasının ön koşuludur. Okuyan, gelişen, düşünen, sorgulayan bir toplum olmak, çağdaş uygarlığı yakalamak ve gelişmiş toplumlarla her alanda yarışabilmek için ailelerden başlayarak biz kütüphanecilere, eğitimcilere ve toplumda sorumluluk taşıyan herkese bir çok görevler düşmektedir." dedi.

Etkinlikte, ilköğretim okulu ve liseler arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve kütüphaneden en çok faydalananlara protokol tarafından ödül ve belge takdim edildi.

Çine Halk Kütüphanesinde çocuk bölümünün de törenle açıldığı program kapsamında açılış kurdelesini Çine Kaymakam Özkan Demir gerçekleştirdi.

 Program sonunda Çine Halk Kütüphanesi Müdüresi Şenay Hızır, yarın Hükümet Youwin Konağı Meydanında saat:12.30 ve saat:13.00 arasında kitap okuma etkinliği gerçekleştireceklerini söyleyerek, bu etkinliğe tüm Çinelileri davet etti.




Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 17:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472