banner488

Kur’an Kursiyerleri ödüllendirildi

Çine'de "Gel Bu Yaz Kur'an'ı Kalbine yaz" sloganı ile 23 Haziran 2014 tarihinde başlayan Yaz Kur'an Kursları sona erdi

Kur’an Kursiyerleri ödüllendirildi
banner496

Yaz Kurslarının bitişiyle birlikte öğrenciler Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendikleri için sevinirken, bir yandan kurslardan ayrılacakları için üzüldüler.

Gölbaşı Camiinde yapılan kapanış programında konuşan İlçe Müftü Vekili Muhammet MERAL, “Yaz kurslarımızda 91 cami ve 11 Kur'an Kursu olmak üzere 102 kursumuzda öğretime devam edilmiştir. Kurslarımızda toplam 116 öğretici görev yapmış, 2078 öğrenci de kurslarımızda öğretim görmüştür. Yaz Kur'an Kurslarımızda başkanlığımızca hazırlanman eğitim ve öğretim programları uygulanarak, yine başkanlığımızın hazırlamış olduğu ders kitapları ve materyalleri kullanılmıştır. Yaz kurslarında öğrencilere Dinimizi Öğreniyoruz kitabı, Kur'an-I Kerim alfabesi ile Kur'an-ı Kerimler öğrencilere ücretsiz Kralbet olarak dağıtılmıştır. Ayrıca öğrencilere kurslarımızda Kur'an-ı kerim, Hz. Peygamberin hayatı ve Temel Dini Bilgiler öğretilmiştir.

Kur'an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrenmenin önemini vurgulayarak öğrencilere camiye sadece yaz kurslarında değil, her zaman gelerek namaz kılmaları ve hocalarını ziyaret etmeleri istiyoruz” dedi.

Gölbaşı Camiindeki programın bitiminde Kurs birincisine Bisiklet, ikinci ve üçüncüye küçük altın hediye edilirken diğer öğrencilere kalem ile defter verildi.







Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472