banner480

Enver Aysever son kitabını Forum Aydın’da imzaladı

Forum Aydın, ünlü yazar ve televizyoncu Enver Aysever’i okurlarıyla buluşturdu.

Enver Aysever son kitabını  Forum Aydın’da imzaladı
banner269

Son olarak yazdığı ‘Bu Roman O Kız Okusun Diye Yazıldı’ adlı kitabını Forum Betpas Aydın ziyaretçileri için imzalayan Enver Aysever hayranlarının sorularını da cevaplandırdı.

Forum Aydın, farklı inanç dünyalarına ve bambaşka görüşte ailelere sahip bir çiftin imkansız aşk hikâyesini kaleme aldığı son kitabı ‘Bu Roman O Kız Okusun Diye Yazıldı’ ile gündeme gelen ünlü televizyoncu ve yazar Enver Aysever’i ağırladı.

Tiyatro alanında yazar, yönetmen ve oyuncu olarak yer alan, ‘Bir An Bir Parça’ adlı romanıyla 2006 yılında Yunus Nadi Ödülü’ne değer bulunan ve CNN Türk, TV8 gibi kanallarda sunduğu programlarla da büyük başarılara imza atan Enver Aysever, Forum Aydın’da sevenleriyle bir araya geldi.

Forum Aydın ziyaretçilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Enver Aysever, sevenleri için kitaplarını imzaladı ve birlikte fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. Edebiyatın yanı sıra tiyatro ve televizyon programları ilgili soruları da yanıtlayan Aysever, Forum Aydın’da sevenleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.




Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472