banner488

Çocuklar, 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri, Çine’de renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar, 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı
banner269
Tüm İlköğretim ve Ortaokulu bahçelerinde düzenlenen kutlamalarda öğrenciler çocuk bayramının tadını çıkardı. Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk büstüne Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk koyma merasimi ile başlayan kutlama töreni Feride Raşit Kalkan Ortaokulundaki kutlamalar ile devam etti.
Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nda tertip edilen 23 Nisan kutlamalarına, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Bölük Komutan Vekili Üsteğmen Cihan Altintaş, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, daire amirleri, kurum ve kuruluş Betebet başkanları, belediye meclis üyeleri, CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin ve AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Erkan Özkaya, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anan öğrenciler, halk oyunları ve çeşitli dans gösterileri sahneledi. Öğrenciler tarafından izleyicilerin seyrine sunulan etkinlikler büyük beğeni topladı. Programda çeşitli şiir, kompozisyon, resim yarışmaları ve bu yıl ilk kez düzenlenen Çocuk Şenliği yarışmalarında dereceye girmiş öğrencilere madalya, hediyeler ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.














Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472