banner488

"Çine’nin UĞUR’unu yeniliyoruz"

Çine Uğur Dershanesi Okul için hazır

banner496

Çine Uğur Dershanesi, Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde oluşturulan Çine Uğur Liseleri olarak hizmet verecek.

Çine’de üniversite ve liselere hazırlık denildiğinde akla gelen önemli bir kurum olan Çine Uğur Dershanesi, Çine’de Uğur Hazırlık Lisesi olarak hizmet vermeye başladı. Türkiye genelinde Uğur Eğitim Kurumları’nın 47 yıl ve 8 yıldır Çine İlçesi’nde eğitim-öğretim hayatında, deneyimi, başarısı ve vizyonuyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Uğur Dershanesi, şimdi de Çine Uğur Lisesi olarak Çine’nin en özgün lisesi ilkesiyle eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Konusunda uzman eğitim kadrosu ve 8 yıllık tecrübesiyle başarıyı gelenek haline getiren Çine Uğur Dershanesi, eğitim dünyasında yeni bir dönemi başlatarak bir yandan Çineli öğrencilerin kariyerlerini planlarken, diğer yandan öğrencilere üniversiteye hazırlanma ayrıcalığı yaşatacak. Öğrencileri hem hayata hem de başarılı ve mutlu bir geleceğe hazırlayacak olan Çine Uğur Liseleri, 2015-2016 eğitim öğretim yılında ilk olarak Çine’de Çine Uğur Lisesi olarak hizmet vermeye devam edecek.

Türkiye’nin Uğur Lisesi, Artık Çine’de

Çine Uğur Dershanesi Kurucusu Cengiz Altıntaş, “Bilindiği üzere 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumlar Kanununda yapılan değişiklikle özel okula dönüşmek isteyen dershanelerin başvuruları alınmaya başlandı. Dershanelerin özel okula dönüşümü kapsamında Uğur Lisesi olarak Özel Okula dönüşen Çine’de ilk dershane Çine Uğur Dershanesi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nca ‘Çine Uğur Temel Lisesi’ olarak onaylanıp ruhsatı verilen Çine Uğur Dershanesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında mevcut binamızda yaptığımız düzenleme ile okul olarak faaliyetine devam edecektir.

Uzun yıllardır eğitim sektöründe yer alıyoruz. Kurumumuz kadrosu ve başarılarıyla Çine’de önemli bir kurum olmuştur. Tecrübelerimizi ve kadromuzu güçlendirerek Çine Uğur Liseleri çatısında 2015-2016 eğitim öğretim yılı için çalışmalarımız hazır. Çine Uğur Lisesi Çinelilere hayırlı olsun. Uğur Eğitim Kurumlarının Türkiye’de 47 yıl, Çine’de 8 yıllık deneyimi ve başarısıyla, hem okul hem dershane konsepti ile Türkiye’nin dört bir yanındayız. Türkiye’de Uğur Liseleri olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor, kariyer odaklı yepyeni bir eğitim modeliyle Çineli gençleri geleceğe bugünden hazırlamaya kararlıyız.” dedi.

Çine’nin UĞUR’unu yeniliyoruz

Başarmanın ve kazanmanın ekip işi olduğunu ifade eden Çine Uğur Dershanesi Müdürü Şaban Usta, “Geleceğimizin mimarı olacak değerli öğrencilerimizi en iyi şekilde hayata hazırlamak, üniversite sınavında kazandıkları başarılara yenilerini eklemek adına, global standartlarda öğrencilere sağlayacağı destek ve özveri ile Çine’nin UĞUR’unu yeniliyoruz. Çine Uğur Lisesi, uluslararası standartlarda, başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencileri hayal ettikleri geleceğe hazırlarken, kişiye özgü eğitim modeli uygulanacaktır. Okul olarak sınav odaklı yeni eğitim metotlarıyla yıl boyu çeşitli deneme sınavları yapılarak öğrencilerin gelişimi izlenecek, uzman eğitim kadrosu, zengin içerikli yayınlar ve Uğur Online Eğitim Platformu ile öğrencilerimiz, aradığı bilgiye her an her yerde ulaşabilecek. Ayrıca öğrencilerimize, yoğunlaştırılmış İngilizce dil eğitimi verilerek, kazandıkları üniversitenin hazırlık sınıfından muaf olacak yabancı dil yeterliliğine ulaşmaları sağlanacak. Çine Uğur Lisesi Kariyer Merkezi’nde Bireysel Danışmanlar, öğrencilerin başarılı olacakları yolda kendilerini keşfetmeleri ve en uygun çalışma metotlarını geliştirmelerini amaçlamaktadır. Öğrencilerimiz, yurt dışı üniversitelere kabul imkanı ve BAU Global iletişim ağında yer alan saygın üniversitelerden burs olanaklarından faydalanmalarını sağlanacaktır. Mevcut yaptığımız düzenlemeler ile ek olarak laboratuvar, ibadethane, görsel sanatlar ve müzik dersliği, kütüphane, beden kültür salonu ilave edildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bize 187 kontenjan öğrenci sayısı verdi, sınıflarımızda 15-18 arası öğrenci sayısıyla bütün öğrencilerimizin eğitim ve öğretimde en kaliteli hizmeti vermeye hazırız. Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylı kayıtlarımız başlamış olup, Uğur’un kalitesine inanan, gelecek hedeflerine Uğur’la tutunmayı düşünen tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Başarmak ve kazanmak şüphesiz iyi bir ekip işidir. Bu uğurda eğitim ve öğretime gönül vermiş yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve siz değerli öğrencilerimiz ile başarmak, kazanmak yine Uğur’lu olacaktır” diye konuştu.




Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472