banner488

Çineli öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı

Fatih Projesi kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Aydın genelinde de Çine dahil olmak toplamda 13 lise ve dengi okullara dağıtılan tablet bilgisayarlar, Çine’de de sahiplerine kavuştu.

Çineli öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı
banner269
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Fatih Projesi kapsamında Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine 140 adet tablet bilgisayar dağıtılarak, etkileşimli tahta ile eğitime başlandı.


Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen tablet dağıtım törenine, Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdür Nizamettin Eyüpoğlu ile öğretmenler de hazır bulundu.

Tablet dağıtımda töreninde konuşan Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, “Teknolojinin nimetlerinden en iyi şekilde istifade edilmesi gereken bir çağda Casinoslot yaşıyoruz. Bu doğrultuda dağıtılan tabletlerimizin öğrencilerimizin eğitime doğrudan büyük faydalar sağlayacağı ortadadır. Sınıflarımızda akıllı tahtalarla tablet bilgisayarlar etkileşimli olacağı için dersin işlenişi de etkileşimli yapılacak.” dedi.




Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 05:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472