banner488

Çineli öğrenciler Viyana'ya uçaçak

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Avrupa Birliği Comenius Projesi kapsamında öğrencilerini ve öğretmenlerini Viyana’ya uğurlamaya hazırlanıyor.

Çineli öğrenciler Viyana'ya uçaçak
banner496
Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden 4 öğretmen ve 2 öğrencinin ziyaret edeceği Viyana’da, proje kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirilerek, öğrencilere çevre duyarlılığı kazandırılması için eğitim toplantıları düzenlenecek.

Comenius projesi kapsamında ilk olarak Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi tarafından, 21-25 Ekim 2013 tarihleri arasında da Hırvatistan’a ziyaret gerçekleştirilmişti.

Comenius projesi, öğrencilerin çevresel sorunlarla ilgili problemlerin tartışılması, temel nedenlerin belirlenmesi, yaratıcı çözümlerin bulunması ve öğrencilerin buna yönelik sorumluluk almasını sağlıyor. Comenius projesinin genel kapsamı ve genel amacı öğrencilere çevreye duyarlılığı kazandırmak.

İkinci yurtdışı ziyaretini gerçekleştirmeyi Betticket planlayan Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya 2-6 Aralık 2013 tarihleri arasında ziyarette bulunacaklar.

Viyana ziyaretine Okul Müdür Yardımcısı Muhammet Çakır, Coğrafya öğretmeni Halil Tanrıkulu, İngilizce öğretmenlerinden Evrim Tutal ve Aylin Gün;  öğrencilerden ise Nazlı Can Yeler ve Şahin Okumuş katılacaklar.

Comenius projesi kapsamında Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi tarafından yurtdışına ziyaretler iki yıl daha devam edecek. Avusturya’ya yapılan ziyaretten sonra İtalya, Almanya, Danimarka, İspanya ve Belçika’ya da çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecek.



Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 00:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472