banner480

Çine Kütüphanesi’nden anlamlı kampanya

Çine İlçe Halk Kütüphanesi, okul kitaplıklarını geliştirmek amacıyla ‘Kitap Toplama Kampanyası” başlattı.

Çine Kütüphanesi’nden anlamlı kampanya
banner269
Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, hem Kütüphane’ye yeni kitaplar kazandırabilmek hem de okul kütüphanelerine de kitap desteğinde bulunmak için tüm Çinelileri kitap toplama kampanyasına davet etti.


“Okul kitaplıklarını geliştirmeyi amaçlıyoruz”

Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, geçtiğimiz yıllara nazaran Çine’de kütüphane kitaplarına daha fazla ilgi gösterildiğinin altını çizerek,  “İnsanların kitap ihtiyaçlarını giderme ve her kitabı herkesin okumasını sağlamak amaçlı kitap okuma kampanyası başlattık. Bu kampanya ile özellikle okul kitaplıklarını geliştirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

“Yoğun bir Adiosbet şekilde katılım bekliyoruz”

Halk Kütüphanelerinin toplumun sosyal ve kültürel kalkınmasın önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Hızır, “Çine İlçe Halk Kütüphanesi, bu sorumlulukla hem kendi koleksiyonunu geliştirmek hem de okul kütüphanelerine kitap desteğinde bulunmak amacıyla “Kitap Toplama Kampanyası” düzenlemiştir. Güncel roman ve hikâyelerin kabul edileceği kampanyamıza, Halkımızın duyarlılık göstererek yoğun bir şekilde katılımını bekliyoruz.” çağrısında bulundu.

Çine Halk Kütüphanesinde 1.5 yıldan bu yana görevini sürdürdüğünü belirten Hızır,”Çine halkının kütüphanemizdeki kitaplardan faydalanması bizleri çok memnun etmektedir. Kendini geliştirmek ve yaşamın her alanında bilgi ve fikir sahibi olmak isteyen herkes kitap okumalıdır.” sözleriyle de Çine halkını daha çok kitap okumaya da teşvik etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 20:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472