banner488

Çine Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açtı

Çine Halk Eğitim Merkezi tarafından el sanatları yılsonu sergisi açıldı.

Çine Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açtı
banner496

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 20 kursiyer ile el sanatları yılsonu sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi’nin sergi açılışına, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Askerlik Şube Başkanı Cumali Nacak, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, daire müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Açılış kurdelesini Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Askerlik Şube Başkanı Cumali Nacak kesti. Davetliler kursiyerlerin hazırladığı sergiyi gezerek el emeği çalışmaları tek tek inceledi. Özkan Demir kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Çine Halk Eğitim Merkez Müdürü Pınar Ekebaş Çelik yaptığı açıklamada, “Bütün kursiyerlerimiz azimle kurslarımıza devam ettiler ve çalışmaların sonucunda çok güzel el emeği, göz nuru eserler ortaya koydular hepsine teşekkür ederim” dedi.

Sergiye katılan kursiyerler, yetkililerden seneye daha geniş ve ürünlerinin daha iyi sergileyebilecekleri bir yer tahsis etmelerini rica ettiler.










Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472