banner488

Çine Atatürk İlkokulu öğrencileri karne sevinci yaşadı.

Çine Atatürk İlkokulundaki törene Çine Kaymakamı Özkan Demir, okul İdaresi, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Çine Atatürk İlkokulu öğrencileri karne sevinci yaşadı.
banner496
Törende konuşan okul müdürü Cengiz Akar” 10 aylık bir eğitim maratonunun  sonunda yılı tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler, öğrencilerin bir yıl boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirmesi olacaktır. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvenmektir. Tatil bir yılın yorgunluğunu atmak için önemli bir hakkınızdır. Ancak unutmayın ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Karneler çocuklarımızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerinde ki durumlarını ortaya koyan bir belgedir. Veliler olarak bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken kişiliklerini zedeleyici ve öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğretmen arkadaşlarıma bir Bets10 yıl boyunca yararlı ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra çeşitli alanlarda başarı elde eden öğrenciler ödüllendirildi. 2/B sınıfı öğrencilerinden Ilgın Telli 350 kitap okuyarak kitap kurdu belgesi, 2/B sınıfı öğrencilerinden Nezire Tozar ayın öğrencisi madalyası ve 2/B sınıfı öğrencisi Merdiye Uysal Deha mental deneme sınavında Çine 3.’lük madalyası aldı.





















Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2014, 19:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472