banner488

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Çine Sınav Dershanesi, Ay-Der-Bir’in yapmış olduğu burs ödüllü sınavda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
banner496
Aydın Dershaneler Birliği’nin 4-5 Ocak tarihlerinde yapmış olduğu kontenjan sınavı sonuçları açıklandı. Sınav Dershanesinde küçük çaplı bir ödül töreni düzenlendi. Öğrenciler ve velilerin katıldığı ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri dağıtılarak ikramlarda bulunuldu.


Dereceye giren bütün öğrencilere başarı belgesi ve ödüllerin dağıtıldığı törende konuşan Sınav Dershanesi kurucusu Yüksel Öztürk, “Başarıyı ödüllendirmek öğrencilerimizin motivasyonu arttırır. Yapılmış olan sınav basit bir sınav değildi. Sınavlar basitmiş gibi gösteriliyor. Bu da öğrenciler üzerinde motivasyonu azaltıyor. Bizim de amacımız öğrencileri ödüllendirerek başarıyı desteklemek öğrencilerimizde motivasyonu artırmak istememizdi. Dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutlarız ve daha nice başarılar dileriz.” dedi.

“1.’ler Sınav Dershanesi’nden”

Kontenjan sınavında 6.,9.,10. ve 11. sınıflar kategorisinde birincilerin Sınav Dershanesinden çıktığını belirten Dershane Müdüresi Perihan Öztürk, ‘’Birincilerin bizim dershanemizde çıkması bizi onurlandırdı ve mutlu etti. Öğrencilerimizi kutlarım ve daha nice başarılar dilerim. ‘’ dedi.

4-5 Ocak’ta yapılan kontenjan sınavında dereceye giren 5.sınıflar kategorisinde öğrencilerin 1. ve 2.’leri Mustafa Türkoğlu Ortaokulu’nda öğrenim gören  Melike Altın ve Mert Ergin olurken, 3’ler ise Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nda okuyan Nilay Özsoy ve Şule Sarı oldu.

6.sınıflar kategorisinde ise  1.’liği Aydın Başak Koleji’nde okuyan A. Başar İlhan, Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nda okuyan Buse Özdemir  ile paylaşırken, Sınav sonucunda 3.’lüğü kazanan Namık Kemal Ortaokulu’nda Tipobet okuyan Mustafa Şahin oldu.

7.sınıflar kategorisinde 1., 2. ve 3.’ler Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nda öğrenim gören B. Nesrin Yavuz, Zeynep Abbak  ve Eren Güliçi olarak sıralandı.     

9.sınıflar kategorisinde 1. Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde okuyan Fikret Çalışkan olurken, 2. yine aynı okulda öğrenim gören Furkan Kenar oldu. 9. Sınıflarda 3. ise, Anadolu Öğretmen Lisesi’nde öğrenim gören Şahikar Yalın.        

10.sınıflar kategorisinde 1., 2. ve 3.’lük, Çine Anadolu Öğretmen Lisesi’nde öğrenim gören  Ezgi Cesur, Fadime Bozkurt ve Zeynep Kaya olarak sıralanırken, 11. Sınıflar kategorisinde 1. ve 3. Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde okuyan Esra Uyguç ve Ayberk Şenlendi oldu. 2.’liği ise Çine Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okuyan Ceyda Zık kazandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 00:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472