banner488

Özel İlk Tercih Etüt Merkezi Açıldı

Özel İlk Tercih Etüt Merkezi Açıldı
banner269
Çine’de Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilk etüt merkezi olarak Özel İlk Tercih Öğrenci Etüt Merkezi Çine Şevketiye Mahallesi Namık Gedik Caddesi No:96/1 adresinde hizmete açıldı.

Açılışa, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İstatistik Bölge Sorumlusu Araştırmacı Kemal Denizhan, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, İlk Tercih Öğrenci Etüt Merkez Müdürü İlker Korkmaz, CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre işlerinin yoğun olmasından katılamadığını belirten telgrafında Etüt Merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılışı gerçekleştiren Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer,  konuşmasında, “ Dershaneler kapandıktan sonra öğrencilerimizin zorunlu eğitimlerinden arta kalan vakitlerini geçirmek için eksiklik olmuştu. Etüt merkezleri sayesinde bu açılan ve bundan sonra açılacak etüt merkezleri sayesinde çocuklarımızın zorunlu eğitimden arta kalan vakitlerini geçirebilecekleri, eğitimcilerin huzurunda ödevlerini yapabilecekleri, aynı zamanda sosyalleşebilecekleri etüt merkezleri açılmaya başladı. Ben öğrencilerimize çok yararlı ve faydalı olacağını düşünüyorum. İlk Tercih Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Seçil Özdemir’e, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

12 yıldır eğitim sektöründe olduğunu belirten Özel İlk Tercih Öğrenci Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Seçil Özdemir, yıllardır hayalini kurduğu etüt merkezini açarak hayaline kavuştuğunu söyledi.

Çine’de ilk ve tek Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Etüt Merkezi olduklarını dikkate çekerek Etüt Merkezi hakkında bilgiler veren Seçil Özdemir, ”Etüt Merkezimizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize eğitim vermekteyiz. Merkezimizde 6 derslik bulunmakta ve branşlarında en iyi en deneyimli 10 kişilik öğretmen kadromuz var. Öğrencilerimiz için kaliteli, güvenli, hijyenik, rahat ve huzurlu bir ortam sağladık, burada kendilerini evlerinde gibi hissedecekler. Öğrencilerimiz okuldan çıktıktan sonra bize geliyorlar, beslenme saatimiz var. Öğrenciler bir saat okul ödevlerini yapıyorlar. Öğretmenlerimiz eşliğinde test çözülüyor, kitap okunuyor. Merkezimizde çocuklarımıza her türlü konuda en iyi eğitimi vererek, toplumla barışık, kendi ayakları üzerinde durabilen, sorumluluk duygusuna sahip ve okul başarılarını arttıracak alışkanlıkları kazandırmak istiyoruz. Ayrıca öğrencilerimizi kolejlere ve TEOG sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmaları için çaba harcıyoruz” dedi.







Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 14:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472