banner488

Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda ilk heyecan

Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda ilk heyecan
banner496

2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemini geride kalırken, bu yıl faaliyete başlayan Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda, minik öğrenciler ilk kez karne heyecanı yaşadı.

Özel Ege Yıldızları‘nda Covid-19 önlemleri çerçevesinde düzenlenen karne töreninde öğretmenlerinden karnelerini alan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Minik öğrencilere karneleriyle beraber çeşitli hediyeler verildi.

Özel Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, “Pandemi dolayısıyla ailelerimizin katılımı olmadan karne törenimizi gerçekleştirdik. İnşallah bu salgın hastalığın ülkemizde ve dünyada son bulmasıyla ikinci dönem sonunda ailelerimizin de katılımıyla daha coşkulu bir karne töreni yapacağız” dedi.

Okul Müdürü Topdemir, “Okul öncesi eğitimin önemini ilke edinen kurumumuz çocuklarımızı bir üst kademeye en iyi şekilde hazırlamak için yapılması gereken tüm eğitim öğretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Eğitici ve öğretici etkinliklerle onları bir üst kademedeki öğrenim hayatına hazırlamaktadır. Ayrıca ikinci dönem kayıtlarımız devam etmekte olup, 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı için de avantajlı erken kayıtlarımız devam etmektedir. Pandemi dolayısıyla sağlık çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize de indirim sağlanmaktadır. Bütün çocuklarımıza ve velilerimize sağlıklı huzurlu günler diler, hepsine teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2021, 21:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472