banner488

Özel Ege Yıldızları Anaokulu Yaz Okul kayıtları başladı

Özel Ege Yıldızları Anaokulu Yaz Okul kayıtları başladı
banner496

Çine'de kaliteli ve yenilikçi eğitim anlayışı ile adından söz ettirerek faaliyetlerine devam eden Özel Ege Yıldızları Anaokulunda yaz okulu kayıtları başladı.

Öğrencileri eğitim hayatına en iyi şekilde hazırlamayı ilke edinerek, veli memnuniyetine önem verdiklerini belirten Okul Müdürü Emel Topdemir, “Özel Ege Yıldızları Anaokulu olarak avantajlı ücret ve ödeme, sınırlı sayıdaki kontenjanlarımızdan ve imkanlardan faydalanmaları için tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Yaz okulumuza Temmuz ve Ağustos aylarında devam edeceğiz” dedi.

Amaçlarının oyunla eğlenerek öğrenme olduğunu belirten Topdemir, yaz okulu programının 3- 6 yaş, okul öncesi dönem çocukları için hafta içi her gün 08.00 - 18.00 saatleri arasında olacağını ifade etti.

Topdemir, yaz okulu ders programında yüzme, bale ve jimnastik, at binme, akıl ve zeka oyunları, müzik ve ritim etkinlikleri, sanat etkinlikleri, gezi gibi eğlenceli faaliyetlerin yanında çocukların zihinsel gelişimini de destekleyen Türkçe ve dil etkinlikleri, eğlenceli matematik, fen ve doğa etkinliklerine de yer verileceğini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472