banner488

Özel Çine Marmara Koleji Öğrencilerinden yılsonu gösterisi

Özel Çine Marmara Koleji Öğrencilerinden yılsonu gösterisi
banner496
Özel Çine Marmara Koleji’nin 2016-2017 eğitim öğretim yılı yılsonu eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu.

Çine Marmara Koleji’nin bahçesinde gerçekleşen etkinlikte öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları, müzik dinletileri ve şarkılardan oluşan gösterileri, ailelerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Mezuniyet balosunda Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun,  Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Kazım Oluç, öğrenciler, öğretmenler, aileler ve davetliler katıldı.  

Etkinlik İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gecede konuşan Özel Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, Özel Çine Marmara Koleji’nin Çine’de eğitime bir soluk kattığını ve elde ettiği başarılarla da bunu gösterdiğini söyledi. Usta, “Bizler bünyesinde barındırdığı öğrencileri, çalışanları ve sizlerle büyük bir aileyiz. Burada öğrencilerimiz Atatürk’ün izinde çağdaş eğitim normlarında eğitim ve öğretim alarak hayata hazırlanıyor. Bugün burada mezun olacak öğrencilerimizde bulunuyor. Onlara da gelecekteki hayatlarında başarılar diliyorum ve yılsonu gecemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri, müzikli oyunları ve müzik dinletileri sahnelendi. Mezun öğrencilere öğretmenleri tarafından diplomaları verildi. Gösterilerin sonunda Çine Marmara Koleji’nin öğretmen ve öğrencileri 10. Yıl Marşı eşliğinde dilek balonları uçurdu. Öğrenciler; misafirlerden gelen ilgi ve alkışlarla verdikleri büyük emeğin karşılığını almış olmanın mutluluğu ve gururu ile programı sonlandırdılar.  

































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472