banner480

Öğrenciler Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti

Öğrenciler Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti
banner269
 Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den, öğrenciler okullarında müzik sınıfı açmak için destek istediler.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i, Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri okullarında açmak istedikleri müzik sınıfına destek için makamında ziyaret etti. Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Osman Girgin öncülüğünde gerçekleşen ziyarete Müzik Öğretmeleri Doğuş Can Topal, Cafer Cem Gülsever ve okul öğrencileri Gökhan Tekeş, Adnan Baran Kurt, Beril Büşra Şahin ile öğrenci velisi Muammer Direk katıldı. Öğrenciler Belediye Başkanı’ndan okullarında açmak istedikleri müzik odası için gitar, keman, bateri gibi çeşitli enstrümanlar ve oda için gerekli olan diğer ihtiyaçlar için talepte bulundular.

Her çocuğun bir sanat dalıyla uğraşması gerektiğini belirten Başkanı Dinçer; “Her zaman olduğu gibi çocuklarımızı sanat ve spora yönlendirecek her türlü girişime destek oluyoruz, sizlerden gelen bu talep karşısında şahsım adına çok mutlu oldum, müzik sınıfının müzik aletlerinin teminini sağlayacağız, diğer ihtiyaçlarınızı da karşılayacağız, ayrıca sizlerden de bir istediğim var, bizler de Çine Belediyesi olarak Türk Halk Müziği Korosu oluşturmak istiyoruz,  bunun için koronun alt yapısının sizin tarafınızdan yapılmasını istiyorum” dedi.

Çineli müzik severleri ve Türk Halk Müziğine ilgilisi olan herkesi belediyenin korusuna davet eden Başkan Dinçer; “ Koromuza katılmak isteyen vatandaşlarımız müracaatlarını belediyemize yapıp, isimlerini yazdırabilirler. Önümüzdeki hafta içinde de çalışmalarımızı yaparak Çine Belediyesi Türk Halk Müziği Korumuzun ilk toplantısını yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472