banner488

Nail Uzun, “Esnafımıza Büyük Fırsat”

Nail Uzun, “Esnafımıza Büyük Fırsat”
banner496
S.S. Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, 15 Temmuz hain darbe girişimi dolayısı ile esnafın uğradığı zararı karşılamak amacıyla Hükümetin kooperatif ortaklarının gecikmiş borçlarına yeniden yapılandırma getirdiğini dikkat çekti.

15 Temmuz hain darbe girişimi dolayısı ile esnafın uğradığı zararı karşılamak amacıyla Hükümetin kooperatif ortaklarının gecikmiş borçlarına yeniden yapılandırma getirdiğin belirten Başkan Uzun, “31 Temmuz 2017 tarihinden önce borcu takibe intikal eden ortakların 29 Eylül 2017 tarihine kadar başvurmaları halinde tek seferde ödenen borçtan faiz alınmayacağını, 12 aylık taksitte yüzde 8, 24 aylık taksitli ödemelerde ise yıllık yüzde 12 faiz ile borçlarını yeniden yapılandırabilecekler” dedi.

Şehit ve Gazi Yakınlarına Faizsiz Taksitlendirme

İlk taksitlerin peşin olarak yatırılması gerektiğini belirtirken Başkan Uzun, ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit ve gazi olanların birinci ve ikinci derecede yakınları, büyükanne, büyükbaba, anne, baba, kardeş, çocuk ve torunlarının borçlarının ise faiz alınmadan 48 aya kadar taksitlendirme yapılacağını duyurdu.

S.S. Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, ortaklarının yapılandırmanın son günü olan 29 Eylül 2017 tarihin beklemeden bu genelgeden faydalanmalarının menfaatlerine olacağını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472