banner488

Miniklerden Okuma Bayramı

Miniklerden Okuma Bayramı
banner496

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu 1. sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan Okuma Bayramı etkinliği, öğrenci velileri tarafından ilgiyle izlendi.

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu öğretmenlerinden Leyla Özkürkçüler, Seda Erdoğan Usta, Esra Akkaş ve Emir Çavuş’un birlik beraberlik içinde hazırladıkları programda 1. sınıfı öğrencilerinin sahneledikleri Okuma Bayramı etkinliği, veliler tarafından ilgiyle izlendi. Çine Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Okuma Bayramında şiirler okundu, skeçler sahnelendi, okuma bayramı coşkusunu öğrenciler aileleriyle hoşça vakit geçirerek kutladılar.

Öğrenciliğin ilk yılının hem unutulmaz hem de zevkli olduğunu belirten Çine Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü İsmail Yanar, “Okul öğretmenlerimizin organize ettiği Okuma Bayramımız öğrencilerimiz, velilerimiz unutulmayacak. Öğrenciler kadar velilerimizde onlarla birlikte adeta öğrenciliği yaşadılar. Çocuklarımız eğitim ve öğretim yılının ilk sezonunda güzel anılar ile okuma ve yazmayı öğrendiler. Öğrencilere bundan sonraki dönemlerinde başarılar diliyorum ve siz değerli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Okuma Bayramını etkinliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenler, kimi zaman bir rehber kimi zaman bir arkadaş kimi zaman ise anne baba rolü üstlendiklerini belirterek, birinci sınıf öğretmenlerinin tüm yılın sonunda yaşadığı mutluluk ve heyecanı bir annenin bebeğini ilk kez kendi başına ayakta durup sonra ilk adımlarını attığı anki duygulara benzettiler. Amaçlarının, çocukların vatan sevgisi ile dolu, işini iyi yapma gayreti içinde olan dürüst, çalışkan ve düşünen bireyler yetiştirmek olduğunu söylediler. Öğretmenler, yıl boyu her konuda kendilerine destek olan okul müdürü İsmail Yanar’a, müdür yardımcılarına ve öğrenci velilerine teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472