banner488

Milli Eğitim’de İki Şube Müdürü Göreve Başladı

Milli Eğitim’de İki Şube Müdürü Göreve Başladı
banner496

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan iki Şube Müdürü Mehmet Ertaş ve Ayşe Aktaş yeni görevlerine başladılar.

Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yeter Ortan’ın Efeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atanmasının ardından Çine’ye Şube Müdürü olarak atanan Mehmet Ertaş ve Ayşe Aktaş yeni görevlerine başladılar. Şube Müdürleri Ertaş ve Aktaş, geleceğin teminatı olan çocuklara, daha iyi bir gelecek sağlamak amacıyla çalışacaklarını dile getirirken, okul müdürleri ve öğretmenleri ile gerekli istişareleri yaparak çalışmalarını yürüteceklerini söylediler. İlçemize yeni Şube Müdürlerimiz hayırlı olsun diyen Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, “Koronavirüs (Kovid -19) ile mücadele sürecinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen eğitim sisteminde, üzerimize düşen görevleri ekibimizle birlikte yapacağız. İlçemize atanan Şube Müdürü arkadaşlarımızın yeni görevlerinin milli eğitim camiası için hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Mehmet Ertaş

Şube Müdürü Mehmet Ertaş, Kars doğumlu. Ertaş, yükseköğrenimini tamamladıktan sonra Ağrı Çeçen Üniversitesi, Pentik ve İlçelerinde idare müdürlükleri yaptı. Son olarak İstanbul Sultanbey İlçesinden ataması yapılan Mehmet Ertaş Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nde görev başladı.

Ayşe Aktaş

Şube Müdürü Ayşe Aktaş, Aydın doğumlu. Aktaş, yükseköğrenimini tamamladıktan sonra Fetih İMKB İlköğretim Okulu’nda ilk göreve başladı. Sırasıyla Aydın’ın Nazilli ve Yenipazar İlçelerinde öğretmenlik yaptı. Son olarak Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Aktaş, Çine Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanarak göreve başladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, 11:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472