banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden unutulmaz konser

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden unutulmaz konser
banner496
Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müzik Kulübünün hazırladığı Modern Anadolu Gençlik Korosu, Türk Halk Müziği Konseri düzenledi. Çine Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen program davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Halk Müziği konserine, Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdürü Ertan Turgun, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılım sebebiyle yer bulamayan vatandaşlar konseri salonun koridorlarında ayakta izledi.

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda ilk olarak öğrencilerin hazırladıkları şarkıları gitar eşliğinde, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Özgül Çoban eşliğinde sundular. Ardından bağlamada okulun matematik öğretmeni Umut Kaynar, gitarda rehber öğretmeni Murat Köseoğlu, bendirde Ümitcan Kamay enstrümanları ile Türk Halk Müziği korosuna eşlik etti. Konserde, Yüce Dağ Başı, Sevdan ile Düştüm, Gül Ektim Bahçenize, Diyarbakır yöresinden Bahçede Yeşil Çınar, Yazın Yağar Kar Başıma, Çanakkale yöresinde Çemberimde Gül Oya, Azerbaycan ait Ayrılık Türküsü, Neşat Ertaş’tan Sevdan Olmasaydı, Bahça Duvarından Aştım eserlerin seslendirildiği etkinlikte vatandaşların ve öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu gözlendi. Davetlilerin yer yer katıldıkları konserde,  matematik öğretmeni Umut Kaynar, “Sen benden gitti gideli”, rehberlik öğretmeni Murat Köseoğlu “Sezenler Olmuş” türkülerini seslendirerek, salonda coşkulu anlar yaşandı. Konser bitiminde okul öğrencileri mutlu anlarını ve konserde görevli olan herkes için “En büyük bizim okul, en büyük Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi” sloganları ile birbirlerini kutladılar.   














Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472