banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi 85 Mezununu Uğurladı

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi 85 Mezununu Uğurladı
banner269

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreni, Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında mezun olan 85 öğrencisini unutulmaz bir veda töreniyle uğurladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde okul birincisi Emel Sünger günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Şiirler ve öğrencilerin seslendirdiği şarkıların ardından, Sünger isminin yazılı olduğu şilti okul kütüğüne çakarak adını ölümsüzleştirdi. Lise hayatları boyunca acısıyla tatlısıyla mezun olduklarını belirten öğrenciler, kendilerinden emeği geçen tüm öğretmenlerine ve okul müdürüne ayrı ayrı teşekkür ettiler. Mezun olan 85 öğrencinin temsili diplomalarını öğretmenleri tarafından verildi. Öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar. Kendileri için hazırlanan pastayı keserek törene gelen misafirlere ikram ettiler. Lise yıllarını güzel bir anı ile noktalayan mezunlar gönüllerince eğlendiler.

Mezuniyet törenine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ yanı sıra Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan ve Müdür Yardımcısı Ayşe Aktaş, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, 07:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472