banner480

Mehmet Emin Ünal MTAL Öğrencileri "Aydın Mucitlerini Arıyor" Finalinde

Mehmet Emin Ünal MTAL Öğrencileri "Aydın Mucitlerini Arıyor" Finalinde
banner269
Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Aydın'ın Mucitleri Aranıyor" Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji proje yarışmasında kız meslek lisesi bazında ‘Kasisler elektrik üretiyor’ projeleri ile finalde yarıştı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Aydın'ın Mucitleri Aranıyor" Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji proje yarışması düzenlendi. Aydın genelinde eğitim veren okulların 80 projeyle katıldığı ve belli ön elemelerden geçtikten sonra 34 projenin finale kaldığı STEM projesi kapsamında, Aydın Kültür Merkezinde “Aydın’ın Mucitleri Aranıyor” yarışmasının finali yapıldı. Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Aydın'ın Mucitleri Aranıyor" Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji proje yarışması 34 proje içine girmeyi başardı. Öğrenciler, ‘Kasisler elektrik üretiyor’ adlı projemizle finale kalarak ve Adnan Menderes Üniversitesi akademisyenlerden oluşan jüriye ve ziyaretçilere projelerini anlattılar.

Çine Mehmet Emin Ünal MTAL okuluna katılımlarından dolayı öğrencilere ve onlara rehberlik eden Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mehmet Ali Sarıdoğan’a teşekkür belgesi takdim edildi.









Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 04:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472